Image%2016.09.2014%2022.34.55%201027-nor

PIkainen, joskin hikinen kierros takana. Kotikulmilla tuli pyörittyä pientä "Touria" kolme kierrosta, kukin mitaltaan reilu 6 km. Hauska pikku lenkki, jonka kierrettyään on kiva vertailla tuloksiaan edellisiin vastaaviin. Matkalla ei ole mitään tappavia mäkiä, joskin pari sellaista, joissa joutuu pienemmälle hammasrattaalle edessä pudottaa. Lisäksi, mikäli sattuu rengas puhkeamaan, ei ole koskaan kovin kaukana kotoa. (Satulalaukku varaosineen on vieläkin hankkimatta.)

Ilma alkaa iltaisin olla kohtuullisen viileä. Lisäksi unohdin ajohanskat kotiin, joten lievän vilun lisäksi ohjaustanko ilmoitteli käsille tuntumaa tiehen hieman normaalia napakammin. Tällaisilla ajomatkoilla tuolla ei ole suurta väliä, mutta tuntui melkein kuin olisi enemmänkin vaatetta päältä puuttunut. Hassu juttu.

Näin syksyn tullen osaan myös arvostaa hankkimaani valaisinta. Tekniikka perustuu ledeihin ja valoteho on hämmentävän hyvä, etenkin kun ei ole todella pitkään aikaan moisten kera touhuillut. Palaan varmasti tähän aiheeseen omana juttunaan joskus myöhemmin.

Mukava reissu kaiken kaikkiaan, vaikka myöhään meni. Junnu vaan ei meinannut millään malttaa nukahtaa, huolimatta siitä, että Salama McQueen -satu luettiin hyvissä ajoin. =)